Alegria

 

Hem perdut l’alegria .

Les modes són canviants, sempre seguim l’última de manera incondicional. No ens plantegem si ens convé o no, pel sol fet de ser la més moderna, la més xic o la que més fascina. Les assimilem i ens les fem nostres ràpidament.

En la nostra cultura el sexe femení, fa temps que és cuida i manté una estètica d’elegància i bellesa , que sovint fa emmudir i ens deixa bocabadats. L’encant de les formes, sense un pèl i un cutis fi i fresc, els dóna una personalitat que enamora a primera vista .

Per a no ser menys, els masculins també han seguit aquesta norma. Últimament és fàcil veure homes, rasurats de dalt a baix, sense un pel. Ni de ximple ni d’espavilat. Depilats completament. Julivert meu com t’has quedat, sense cap fulla i el cap pelat.

L’home i l’ ós com més pelut més formós. Lleig i pelut com un ós. Francament no sabria dir-vos… no els trobo atractius, ni peluts ni pelats.

El que sí reivindico és que torni l’alegria. I, és que: On hi ha pèl hi ha alegria!

I, on hi ha mata hi ha patata!

Quant a panxample

panxample, no per que tingui la panxa ampla o sigui un panxacontent, que també; sinó que és en honor a Joan Baptista Pujol i Fontanet, (Alfara dels Ports, Baix Ebre, 1857 – Tarragona, 1883). Bandoler anomenat "panxample".
Aquesta entrada ha esta publicada en Relats, Secrets. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Alegria

 1. Mila Santos diu:

  kumba.blog.cat literatura en pur estat, històries que us faràn batejar el cor… o si més no, ho intentarem! Escrit per un anònim

 2. Anònim diu:

  Hola, em poso en contacte amb vostè, perquè estic patrocinant el meu blog. Només fa un mes que l’he començat a escriure, i vostè com a veterà, crec que pel que he vist sap criticar justament l’art. En el meu blog trobarà tres petits fragments escrits per mi. Li agrairia que en fes una critica constructiva, com a mínim per un comentari. Moltes gràcies! El meu blog és: kumba.blog.cat

  Li agradarà!

 3. Div diu:

  Per no perdre l’alegria proposo una visita a …
  http://moltesgracies.blog.cat
  Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *