Grans emocions

Diada 11 de setembre 2013IMG_5811La via catalana. (Tram 150)

Un èxit de participació i civisme, amb un escrupolós i rigorós ordre, ens hem enllaçat al llarg de quatre-cents quilòmetres, des d’Alcanar fins a la Jonquera. Per tota Catalunya, 2 milions de persones per tot el territori reclamant el dret a decidir amb un referèndum, que possiblement ens porti a ser un país independent.

No és casual, el 10 de juny 2010 i, sense cap mena de dubte, la gran manifestació de la diada del setembre del 2012, van marcar el tret cap a la independència i el dret a decidir.

Reconec que les coses van molt lentes, tenim pressa molta pressa, però aquelles manifestacions van fer de revulsiu perquè els polítics es posessin al servei del poble.

Ara estem en aquest punt, tenim la senyera al balcó però ens falta el més important, la clau del calaix. Suposo que és qüestió de temps. El diàleg amb Espanya s’ha demostrat que és impossible, no ens volen, no ens han estimat mai. Per tant haurem de fer la nostra via sense esperar-ne res.

 

#volemvotar , és el hashtag a les xarxes

Quant a panxample

panxample, no per que tingui la panxa ampla o sigui un panxacontent, que també; sinó que és en honor a Joan Baptista Pujol i Fontanet, (Alfara dels Ports, Baix Ebre, 1857 – Tarragona, 1883). Bandoler anomenat "panxample".
Aquesta entrada ha esta publicada en De tot. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *