ARA ÉS L’HORA

Diada 2014

ARA ÉS L’HORA

La mobilització de la Diada d’enguany convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural va ser històrica. La “V” va aplegar 1.800.000 persones segons la guàrdia urbana. Un gran mosaic de la senyera al llarg de 11 quilometres entre la Diagonal i la Gran via. El clam a favor de #volemvotar i per la #independència reclamen al govern la convocatòria de la consulta pel 9 de novembre 2014. Èxit de participació amb un escrupolós ordre i sense cap tipus d’incidències . Va generar una gran quantitat de vídeos, imatges, anàlisis, reportatges, opinions i notícies a tot el món.

#CatalansVote9N es converteix en el primer ‘trending tòpic’ mundial.

image2

 

 

 

19 de setembre 2014

El Parlament aprova la llei de consultes no referendàries que servirà per convocar la del 9-N.

 

La llei ha estat aprovada per 106 vots favorables i 28 en contra.

Quant a panxample

panxample, no per que tingui la panxa ampla o sigui un panxacontent, que també; sinó que és en honor a Joan Baptista Pujol i Fontanet, (Alfara dels Ports, Baix Ebre, 1857 – Tarragona, 1883). Bandoler anomenat "panxample".
Aquesta entrada ha esta publicada en De tot. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *